+45 20940646  

Design & Marketing – Effektiv Kreativitet

 grafisk design og markedsføring til digitale og trykte medier

Hvem er VISUALITY
Visuality Design & Marketing tilbyder professionelt grafisk design, online og offline marketing til b2c & b2b kunder. Vi har eksisteret siden 1999 og har derfor rigtig stor erfaring med design og marketing til både digitale og trykte medier.
 
Lille Bureau med store kunder
Igennem de sidste 10 år har Visuality været fast leverandør af store digitale / online og trykte / offline marketing kampagner og design til bl.a.: Ubisoft, Universal Pictures, SF Film, Valora Trade, Toys´R´Us og Fætter BR (TopToy). Derudover har Visuality tidligere været leverandør for Disney, Aller, Bonnier, Egmont Serieforlaget, Egmont Lademan mfl.
 
Den røde tråd!
Visuality designer til alle medier og ser det som en yderst vigtig opgave at få kommunikationen i de forskellige medier til at fungere optimalt sammen og altid sikre at der er en rød tråd hele vejen igennem kampagnerne.
 
Fornuftige priser
Hos Visuality arbejder vi alle freelance og Visuality har derfor ikke de store personale og overhead omkostninger som mange andre bureauer. Derfor kan vi tillade os køre med yderst fornuftige timepriser, hvor I kun betaler for effektiv tidsforbrug, hvilket altid kommer vores kunder til gode.
 
Freelance assistance
Visuality rykker gerne fysisk ud til marketing afdelinger eller andre bureauer med meget kort varsel, når der er brug for ekstra hænder i produktionen eller til kreative indspark.
 
Store produktioner
Visuality påtager sig også gerne større komplekse og længerevarende produktioner, hvor vi til hver enkelt opgave via Visuality netværket, kan sammensætte et super professionelt team af erfarne underleverandører til at løse opgaven, såfremt vi ikke selv har hænder nok.
 
Design til Digitale Medier
Visuality tilbyder grafisk design til alle former for digitale medier. Vi tilbyder bl.a. grafisk design af Hjemmeside design - Webdesign, Flash design, Flash bannerkampagner, Adobe Edge HTML5, Facebook Apps og Tabs, Facebook sider, Facebook annoncering, redigering af video til internettet eller LED outdoor banner display - klik her og læs mere!
 
Kæmpe erfaring med online marketing
Visuality har designet og produceret online bannerkampagner siden Internettets spæde start og vi har de sidste 8 år bl.a været fast underleverandør for computerspil producenten Ubisoft, hvor Visuality har stået for produktion, design og versionering af de nordiske bannerkampagner for de internationale computerspil succeser: Assassin's Creed, Far Cry, Driver, Just Dance, RUSE, Tomb Raider, Splinter Cell m.fl. Ved hver kampagne står Visuality også for koordineringen mellem Mediebureauerne og banner platformene Mediamind eller Adform. Derudover har Visuality også løbende designet bannerkampagner for SF Film, Børnenes Favoritter, Universal Pictures, Top-Toy og mange flere - klik her og læs mere!
 
Digital Content & Online Universer
Visuality har arbejdet med design, digital content, markedsføring og udvikling til Internettet siden det kom til Danmark og Lars Bo har bl.a. været med til at starte Egmont Online, Dansk Bredbånd samt børneuniverset Funivers, hvilket var et internetunivers for børn og unge med de kendte figurer Magnus & Myggen, Bellinis Bikini, Rasmus Klump mfl. - klik her og læs mere!
 
Design til Trykte Medier
Visuality tilbyder grafisk design til alle former for trykte medier. Vi tilbyder bl.a. grafisk design af annoncer, brochure og Katalog design, postkort design, flyer design, plakat design, Design af adshells, design af in store og outdoor POS materiale, design af folie til busser og busstoppesteder mv., Identity design, logo design, visitkort design, brevpapir design, design manualer, design af powerpoint salgs-præsentationer mv. - klik her og læs mere!
 
POS materiale
Visuality har meget stor erfaring i at designe plakater og andre POS materialer lige fra A3-plakater til kæmpe giga-posters i formater på 10x15 meter beregnet til placering på stilladser og bygninger mv. samt diverse helfolieret udsmykning af busser og busstoppesteder. Design af standies, topskilte, hyldeforkanter, prisskilte, shopping poser, gavepapir mv. til retail branchen - klik her og læs mere!
 
Kampagne materiale
Vi har speciel stor erfaring i at udtænke kampagner og designe reklamemateriale til underholdningsbranchen i form af teaterplakater, computerspilsplakater, storformat plakater, feature walls til retailbranchen - klik her og læs mere!