+45 20940646  

SoMe

SoMe - SOCIAL MEDIA MARKETING KAMPAGNER

Der er ikke tale om Rocket science når man laver SoMe (Social Media Marketing) og designer kampagner og konkurrencer til f.eks. Facebook! En såkaldt Facebook App er blot en selvstændig hjemmeside der er pakket ind i Facebook universet a la en traditionel iFrame medmindre man ligefrem udvikler et spil eller lign.

Hos VISUALITY synes vi derfor ikke vores kunder skal betale for opfindelsen af den dybe tallerken når vi laver Social Media Marketing på Facebook. Se vores Facebook side med live eksempler på forskellige Apps - Facebook.com/Visuality.dk

DIGITALE KONCEPTER, STRATEGI OG LØSNINGER TIL SoMe SOCIAL MEDIA MARKETING:

Brug vores konkurrencer som et strategisk værktøj, og skift kontinuerligt mellem de enkelte moduler, så jeres brugere hele tiden føler sig underholdt med noget nyt, samtidig med at I kommer ud med jeres budskaber, og derved bevares i jeres kunders bevidsthed.
Vores Social Media Marketing løsninger kan opsættes med adgangsbegrænsning, hvilket giver jer mulighed for at afvikle en given konkurrence til et helt specifikt udvalg af brugere.
I få naturligvis jeres helt eget design og indhold, således at konkurrencen er skræddersyet til de enkelte formål.
Konkurrencerne kan med fordel også integreres med jeres website via en simpel iFrame, således at brugerne ikke behøver at forlade jeres website for at deltage.

ONLINE QUIZ:
Med en online quiz kan I udfordre jeres brugere ved at stille en række sjove og relevante spørgsmål. I kan eksempelvis sætte fokus på nye produkter, specielle egenskaber, events eller kampagnetilbud. 


FOTOKONKURRENCE:
Hvis jeres kunder har en mobil telefon, så har de helt sikkert også et kamera via denne. Billeder siger mere end tusinde ord, og med den rivende udvikling i teleindustrien, er billeder blevet mere og mere afgørende i forbrugernes liv og dagligdag. Derfor kan I også være sikker på at en fotokonkurrence vil tiltrække mange deltagere, og skabe både underholdende og enestående oplevelser til de der kigger forbi jeres fotokonkurrence.

JULEKALENDER KONKURRENCE:
En julekalender konkurrence har ofte vist sig at være en stor trafikgenerator. Husk på at størstedelen af alt forbrug foregår i månederne op til jul, så gå ikke glip af chancen for at øge din trafik og dermed dit salg.

BRUGER AFSTEMNING:
Stop med gætteriet og få svaret direkte fra jeres kunder og brugere. Vil I vide hvad dine kunder syntes bedst om, i forhold til et given produkt, service eller situation, så er en afstemning lige det I har brug for. Få afprøvet jeres ideer, produkter og services, inden I kaster jer ud i en ”Tror nok at..” løsning.

VIDEOKONKURRENCE:
Videooptagelser er en af tidens mest populære medier bland online brugere. Hver dag uploades tusindvis af videoklip verden over via Youtube. Nu kan du få din helt egen videokanal og via forbrugerafstemning belønne den bedste eller sjoveste video. En videokanal med forbrugerskabt indhold, kan sprede sig med lynets hast og hurtigt nå ud til et stort antal af brugere.
Og det stopper ikke her så har du et helt specielt ønske så kontakt os her!

Nedenfor ses et par udvalgte kunde cases for Social Media Marketing Facebook kampagner.


 

CASE1 - UBISOFT NORDIC - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE 
Visuality har for Ubisoft designet Facebook Apps for bl.a. computerspils succeserne FarCry3, Ghost Recon samt Rayman i forbindelse med eksekvering af online kampagner.

 

 


 

120.000 Facebook fans globalt på lidt under 2 1/2 år!

Det er resultatet efter en effektiv Social Media Marketing / Branding kampagne for musikeren Lars Bo.
Visuality kan på samme måde med et beskedent budget promote / markedsføre Jer eller jeres produkter.

 


CASE2 - LARS BO MUSIC - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE
I starten af November 2012 var jeg Lars Bo en ukendt dansk musiker med ca. 50 fans på min Facebook side og nu lidt under 2 1/2 år senere, har jeg fået 120.000 Facebook fans / Likes fordelt over hele jorden - primært Østeuropæiske lande, USA, Sydamerika og Asien. 
Dette er opnået via en målrettet branding af Lars Bo Music på Facebook, eksekveret af mit eget firma VISUALITY Design & Marketing.
 De mange fans har enten tilkendegivet at de kan lide musikken eller de aktiviteter der foregår på musiksiden på Facebook og der er ikke købt X-antal "ulovlige" Likes. Set med andre øjne udefra er vi godt klar over at man nemt kan tro at der er tale om "snyd", specielt nu hvor de fleste fans kommer fra verdensdele vi ikke har noget tilhørsforhold til - men dette er ikke tilfældet, idet vores musik formidlings kampagne så ville være fuldstændig spild af tid og penge. Formålet med denne form for Social Media Marketing kampagne har fra start af har været et ønske om at se hvor langt man kan nå ud globalt, med en målrettet Facebook branding kampagne, ved at bruge Facebooks annonceredskaber. De første par måneder skød vi med spredehagl i annonceringen for at se om der ville ske noget som helst, specielt nu hvor der ikke var tale om nogen kendt artist. Efter et stykke tid kunne vi se der kom positiv respons og vi ændrede strategi, således at annoncerne nu er målrettet personer, der kan lide den elektroniske musikgenre Lars Bo Music rammer. 
Der er nu opstået det man kalder en viral effekt, idet mange venner til alle de som allerede er fans, nu også hører om siden via beskeder og samtaler og så kan der virkelig komme fart på.

 

Se Facebook Musiksiden for Lars Bo: https://www.facebook.com/LarsBoMusic

Læs presseomtalen for Lars Bo: Vestegnen - Frederiksborg Amts Avis - Sydkysten

 

HJÆLP TIL ANDRE DANSKE SOLISTER & BANDS MED SOCIAL MEDIA MARKETING
Efter den store succes med Lars Bo Music har VISUALITY besluttet sig at hjælpe flere danske, ukendet såvel som kendte solister & bands med Social Media Marketing så de kan formidle deres musik ud til befolkningen og komme ud over den danske rampe, så vi kan få gjort danske artister endnu mere kendte i udlandet end vi allerede er. Så hvis I kunne tænke jer at høre mere om hvad VISUALITY kan gøre for Jer, eller kender nogen der har brug for Social Media Marketing eller gennerel markedsføring & PR, så bed dem venligst kontakte VISUALITY.dk

Hvis I har et produkt eller Brand som ikke har noget med musik at gøre, så kontakt også gerne Visuality, idet den viden og erfaring vi har opnået omkring Social Media Marketing, samt gennerel digital markedsføring kan bruges til stort set alle produkter der skal markedsføres.

 


CASE3 - MERMAID RECCORDS - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE 
Visuality har tilsvarende med succes, hjulpet Mermaid Reccords med branding kampagner målrettet danske fans, for bl.a. den fantastiske danske Elektroniske Pop Duo Electric Lady Lab der er signet af Mermaid Reccords.


CASE3 - PDH MUSIC - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE
I forbindelse med markedsføring af koncerterne Rosenborg Live 2014 den 7. og 8. Juni, har Visuality hjulpet PDH Music med at markedsføre og fremme salget af billetter til de 2 koncerter. Visuality har til PDH Musics Facebook side Facebook.com/RosenborgLive designet 4 Apps: Billetsalg og Musikvideoer.
 


CASE4 - AVENY-T - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE
Teatret Aveny-T har bl.a. valgt at bruge Visuality som social marketing bureau, hvor Visuality rådgiver omkring brugen af pr og marketing aktiviteter på de sociale medier, samt designer og producerer Aps/Tabs for teatret.
 
 


CASE5 - LOUISE SCHOUW TEATER -
ONLINE KONKURRENCE - SOCIAL MEDIA MARKETING
Visuality designede for Louise Schouw Teater en responsive online konkurrence til afvikling via en APP på Facebook.
Konkurrencen blev afviklet på 3 platforme samtidig (Facebook, Website og Mobile) via samme responsive microsite.
Fordelen ved denne type online konkurrencen frem for de traditionelle Facebook konkurrencer som kører via "Timeline", er at man kan opsamle deltagernes data i en tilknyttet database til brug i fremtidig markedsføring. Deltagerne kan selvfølgelig på samme måde som ved andre Facebook konkurrencer "Like" og dele konkurrencen med deres venner.

 

 

 


LAD VISUALITY HJÆLPE JER!
Tag en uforpligtende snak med Visuality om hvordan vi fremadrettet kan hjælpe jer med jeres Social Media Marketing.
Vi tilbyder både konsulent timer og total løsninger.