+45 20940646  

Det kreative produktions bureau

 grafisk design og markedsføring til digitale og trykte medier

Hvem er VISUALITY

Visuality Design & Marketing er et kreativt produktions bureau der har eksisteret siden 1999. Vi har stor erfaring med at producerer grafisk design til digitale og trykte medier. 
Vi tilbyder 
online og offline marketing og events til b2c & b2b kunder. Vores events bliver eksekveret via vores søsterfirma Schouw Event.

Store kunder og brands
Visuality har i mange år været fast leverandør af store digitale og trykte marketing kampagner til: Ubisoft, Universal Pictures, SF Film, Valora Trade, Toys´R´Us og Fætter BR (TopToy). Derudover har Visuality også været leverandør for Disney, Aller, Bonnier, Egmont Serieforlaget, Egmont Lademan mfl.

Den røde tråd!
Når Visuality producerer grafisk design og kreative løsninger til vores kunder, ser vi det som en yderst vigtig opgave at få kommunikationen i de forskellige medier til at fungere optimalt sammen og altid sikre at der er en rød tråd hele vejen igennem kampagnen eller eventen.

Store produktioner
Visuality påtager sig også gerne større komplekse og længerevarende produktioner, hvor vi til hver enkelt opgave via vores netværk, kan sammensætte et super professionelt team af erfarne under-leverandører til at løse opgaven, såfremt vi ikke selv har hænder nok.

Freelance assistance
Visuality rykker gerne fysisk ud til marketing afdelinger eller andre bureauer med meget kort varsel, når der er brug for ekstra hænder i produktionen eller til kreative indspark.

Design til Digitale Medier
Visuality tilbyder grafisk design til alle former for digitale medier. Vi tilbyder bl.a. grafisk design af Hjemmeside design - Webdesign, Flash design, Flash bannerkampagner, Adobe Edge HTML5, Facebook Apps og Tabs, Facebook sider, Facebook annoncering, redigering af video til internettet eller LED outdoor banner display - klik her og læs mere!
 
Kæmpe erfaring med online marketing
Visuality har designet og produceret online bannerkampagner siden Internettets spæde start og vi har de sidste 8 år bl.a været fast underleverandør for computerspil producenten Ubisoft, hvor Visuality har stået for produktion, design og versionering af de nordiske bannerkampagner for de internationale computerspil succeser: Assassin's Creed, Far Cry, Driver, Just Dance, RUSE, Tomb Raider, Splinter Cell m.fl. Ved hver kampagne står Visuality også for koordineringen mellem Mediebureauerne og banner platformene Mediamind eller Adform. Derudover har Visuality også løbende designet bannerkampagner for SF Film, Børnenes Favoritter, Universal Pictures, Top-Toy og mange flere - klik her og læs mere!
 
Digital Content & Online Universer
Visuality har arbejdet med design, digital content, markedsføring og udvikling til Internettet siden det kom til Danmark og Lars Bo har bl.a. været med til at starte Egmont Online, Dansk Bredbånd samt børneuniverset Funivers, hvilket var et internetunivers for børn og unge med de kendte figurer Magnus & Myggen, Bellinis Bikini, Rasmus Klump mfl. - klik her og læs mere!
 
Design til Trykte Medier
Visuality tilbyder grafisk design til alle former for trykte medier. Vi tilbyder bl.a. grafisk design af annoncer, brochure og Katalog design, postkort design, flyer design, plakat design, Design af adshells, design af in store og outdoor POS materiale, design af folie til busser og busstoppesteder mv., Identity design, logo design, visitkort design, brevpapir design, design manualer, design af powerpoint salgs-præsentationer mv. - klik her og læs mere!
 
POS materiale
Visuality har meget stor erfaring i at designe plakater og andre POS materialer lige fra A3-plakater til kæmpe giga-posters i formater på 10x15 meter beregnet til placering på stilladser og bygninger mv. samt diverse helfolieret udsmykning af busser og busstoppesteder. Design af standies, topskilte, hyldeforkanter, prisskilte, shopping poser, gavepapir mv. til retail branchen - klik her og læs mere!
 
Kampagne materiale
Vi har speciel stor erfaring i at udtænke kampagner og designe reklamemateriale til underholdningsbranchen i form af teaterplakater, computerspilsplakater, storformat plakater, feature walls til retailbranchen - klik her og læs mere!